ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ WURTH

 

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1981 ηγέτης στον τομέα της τεχνικής συναρμολόγησης, με 43 χρόνια εμπειρίας και παρουσία σε όλη τη χώρα. Με πάνω από 125.000 προϊόντα και μια ομάδα που ξεπερνά τους 380 ανθρώπους, εξυπηρετούμε καθημερινά περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες. Η καινοτομία, η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση είναι οι αξίες μας, και πάντα αναζητούμε τρόπους να εξελισσόμαστε.

Αν είσαι άνθρωπος που αγαπά την εξυπηρέτηση πελατών, την οργάνωση και θέλεις να δουλέψεις σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, τότε η θέση του Υπεύθυνου Καταστήματος στη Würth Hellas είναι για σένα!

Απαραίτητα προσόντα:

Διασφαλίζεις την άριστη λειτουργία του καταστήματος: Από την οργάνωση των προϊόντων μέχρι τη διαχείριση των παραγγελιών και του αποθέματος, θα είσαι υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος.

Επικεντρώνεσαι στην εξυπηρέτηση πελατών: Θα φροντίζεις να παρέχεται η καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας, κατανοώντας τις ανάγκες τους και προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις.

Αναλύεις και βελτιώνεις: Θα παρακολουθείς τις πωλήσεις και τα αποτελέσματα του καταστήματος, αναζητώντας συνεχώς τρόπους για βελτίωση.

Συνεργάζεσαι με τις υπόλοιπες ομάδες

 

Τι ψάχνουμε σε εσένα

Εμπειρία στη διαχείριση καταστήματος: Αν έχεις εμπειρία σε παρόμοιο ρόλο, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

Ηγετικές ικανότητες: Μπορείς να εμπνέεις και να καθοδηγείς την ομάδα σου με θετική ενέργεια.

Πελατοκεντρική προσέγγιση: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι το πάθος σου και ξέρεις πώς να κάνεις τους πελάτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι.

Οργανωτικές δεξιότητες: Είσαι καλός/ή στην οργάνωση και μπορείς να διαχειρίζεσαι πολλές εργασίες ταυτόχρονα.

Γνώση Αγγλικών και Microsoft Office: Είναι σημαντικό να μπορείς να επικοινωνείς και να χρησιμοποιείς τα βασικά εργαλεία για την καθημερινή σου εργασία.

Τι προσφέρουμε

💥Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

✔️Ευκαιρίες ανάπτυξης

🕮 Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη

✔️Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση

 

Στείλε μας το βιογραφικό σου και ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!